ComponentOne Xamarin.iOS
C1IconTemplate Class
Members

C1.iOS.Core Assembly > C1.iOS.Core Namespace : C1IconTemplate Class
This factory allows creating C1Icon.
Object Model
C1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate Class
'Declaration

Public Class C1IconTemplate
'Usage

Dim instance As C1IconTemplate
public class C1IconTemplate

System.Object
   C1.iOS.Core.C1IconTemplate

Reference

C1IconTemplate Members
C1.iOS.Core Namespace