ComponentOne Xamarin Edition
C1IconTemplate Class
Members
C1.Xamarin.Forms.Core Assembly > C1.Xamarin.Forms.Core Namespace : C1IconTemplate Class
This factory allows creating C1Icon.
Object Model
C1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate ClassC1IconTemplate Class
Syntax
[Xamarin.Forms.ContentProperty("Template")]
public class C1IconTemplate
Inheritance Hierarchy

System.Object
   C1.Xamarin.Forms.Core.C1IconTemplate

Reference

C1IconTemplate Members
C1.Xamarin.Forms.Core Namespace